Start je eigen Gent-Wevelgem bij Back2Front
10 maart 2022 

Start je eigen Gent-Wevelgem bij Back2Front

Het wielerseizoen is gestart en brengt het peloton binnenkort naar Ieper. Daar start op zondag 27 maart de voorjaarsklassieker Gent-Wevelgem. Wil je in het wiel van Wout Van Aert en co rijden? Zak dan af naar Boezinge en start je eigen Gent-Wevelgem bij Back2Front!

Zijn jullie ook zo zot van de koers? Bij Back2Front weten we de sport zeker te smaken! Onze locatie leent zich dan ook perfect als uitvalsbasis voor verschillende fietstochten door de Vlaamse velden. Onderweg maak je kennis met het oorlogsverleden en ontdek je het ene pittoreske landschap na het andere. Heerlijk gewoon, zeker nu het lentezonnetje vaker te zien is.

Plan je binnenkort een fietsvakantie naar Ieper? Dan zit je bij ons aan het goede adres, want...

  • ... Back2Front is strategisch gelegen tussen twee fietsknooppunten (26 en 64). Via deze knooppunten bereik je het centrum van Ieper in een mum van tijd.

  • ... Back2Front heeft een eigen fietsbrochure met daarin tal van leuke tips om de omgeving per fiets te ontdekken. Ook stippelden we twee fietsroutes uit die starten en eindigen in onze B&B.

  • ... Back2Front heeft een fietsstalling waarin je je fiets achter slot en grendel kan plaatsen.

Gent-Wevelgem in Ieper

Geen zin om zelf te trappen? Kom dan op zondag 27 maart naar Ieper en beleef de koers vanop de eerste rij. In totaal zijn er 7 wedstrijden te volgen en daarvan starten er 3 in het centrum van Boezinge.

  • 10 uur: Start Nieuwelingen Vrouwen (U17)
  • 11u45: Start Junioren Vrouwen (U19)
  • 14u15: Start Katjeskoers Nieuwelingen Mannen (U17)

Klik hier voor meer informatie over het Gent-Wevelgem programma met start in Ieper en Boezinge.


Over de schrijver
Reactie plaatsen