Download onze gratis fietsbrochure met routes in en rond Ieper
19 april 2021 

Download onze gratis fietsbrochure met routes in en rond Ieper

Weet je waar we bij Back2Front blij van worden? Van mensen met pretlichtjes in de ogen. Van een gezonde blos op de wangen na een verrassende fietstocht. Van merken dat de mensen die logeren in onze B&B of vakantiewoning net als wij verliefd zijn geworden op de mooie streek rond Boezinge. Want dit is echt de mooiste fietsregio in Vlaanderen. Daarom hebben we er een digitale fietsbrochure over gemaakt.

Er graag eens een weekendje of een midweek op uit willen is één ding. Ervoor zorgen dat het een vakantie wordt waaraan je nog lang mooie herinneringen overhoudt, is een ander. Je kan natuurlijk zomaar ergens logeren of snel-snel een vakantie met kamer en ontbijt boeken. Maar de weekendjes weg die je het langst bijblijven zijn vaak deze waar je naar uitkijkt omdat je weet dat je er iets zal beleven.

Plannen maken voor toffe uitstappen in de buurt, beslissen welke activiteiten je zeker wil doen als je in de streek bent, watertanden door alvast menu’s van toffe restaurants te bekijken…: het zorgt allemaal voor voorpret.

Kies voor minder bekende pareltjes

Als uitbaters van B&B en Vakantiehuis Back2Front in Boezinge weten we maar al te goed dat een geslaagde vakantie begint met een plan. Want de ruime regio rond Ieper heeft heel wat te bieden. Méér dan je denkt.

De meeste mensen die komen logeren in de Westhoek of die blijven overnachten in de Ieperse regio denken meteen aan de meest toeristische activiteiten: een bezoek aan de Menenpoort, de Ieperboogroute fietsen, wandelen bij de Palingbeek. Absoluut de moeite inderdaad, maar het zou jammer zijn om alleen maar de meest bekende plaatsen aan te doen.

Want op amper een paar minuutjes rijden van de Grote Markt van Ieper ben je in het groene hart van de Westhoek waar je onmiddellijk tot rust komt. Vanuit de Ieperse deelgemeente Boezinge heb je alles wat je nodig hebt voor een verblijf op het platteland dat je bijblijft. Hier laat je de toeristische drukte achter jou en is er volop ruimte om ontdekkingen te doen. Zeker als je er een fietsvakantie van maakt.

De vele fietstroeven van Ieper en omgeving

Fietsen in en rond Ieper is zeker een goed idee. Je kan zelf een traject uitstippelen via de fietsknooppunten. Of je kiest voor één van de vele populaire themaroutes. Of je kiest voor een exclusieve route met een verhaal: eentje die niet iedereen kiest of kent, maar die wel zorgt voor de mooiste herinneringen.

Bij Back2Front krijgen we veel gasten over de vloer die speciaal naar Boezinge komen voor een fietsvriendelijk logement. De afgelopen vijftien jaren hebben we al levensgenieters en actievelingen van over heel de wereld mogen verwelkomen. Hen geven we altijd tips voor bezoeken en routes die we zelf de moeite vinden. Anderzijds hebben onze vele honderden gasten van onze B&B en vakantiewoning ons zelf ook geïnspireerd.

De uitstappen, plaatsen en plekken waar zowel wij als onze gasten het meest enthousiast over zijn, hebben we nu bijeengebracht in een gratis digitale fietsgids.

Gratis fietsbrochure vol fietsvriendelijke toppers

In onze digitale brochure ‘Heerlijk Fietsen Met Back2Front Als Uitvalsbasis’ vind je onze beste tips voor fietsuitstappen in en rond Ieper. Of je nu naar Ieper komt omdat je stil wil staan bij de WOI-geschiedenis van de streek, of je nu een natuurliefhebber bent met een voorliefde voor vogels, of je nu een lekkerbek bent die graag de streek letterlijk proeft…: in het e-book kom je te weten welke paden, wegen en zalige stopplaatsen je absoluut moet aandoen als je naar Ieper en omgeving komt.

Bovendien geven we je tips om je te helpen om een echte fietsvriendelijke logies uit te kiezen. Want al het moois van Ieper en de Westhoek kun je onmogelijk op één dagje ontdekken. Dan blijf je natuurlijk het liefst logeren op een plaats waar je als fietser in de watten wordt gelegd, toch?

Gun jezelf een onvergetelijke fietsvakantie in Ieper. Download je gratis digitale Back2Front-fietsgids onderaan de blogpagina.

Over de schrijver
Reactie plaatsen