B2F vakantiehuis

Ons vakantiehuis, helemaal klaar voor jou als gast

Combineer privacy met het gemak van op je wenken bediend te worden in ons vakantiehuis. Naast het logement bieden we een aantal extra opties aan die je vakantie nóg beter maken!

  • Ontbijt aan de deur voor wie niet in pyjama naar de bakker wil;
  • Traiteuropties: tapas, kaasplank, teppanyaki, barbecue of côte à 'l'os;
  • Late check-out zodat je geen enkele vakantiemoment hoeft te missen! 

    Voor langere verblijven (vanaf 3 weken tot 3 maanden) hanteren we speciale voorwaarden. Neem hiervoor contact op via mail.

Goed om te weten:

Bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Handdoeken liggen klaar in de badkamer.

Elektriciteit, verwarming, water, wifi en eindschoonmaak zijn inbegrepen in de prijs.
B2F slaapkamer vakantiehuis

Family & friends

Ook al paalt de vakantiewoning aan onze privé woning, toch genieten onze gasten van volledige privacy door de afzonderlijke oprit en tuin.

Heb je als gast toch iets nodig of heb je een vraag dan zijn we in de buurt.


Vanaf € 109

Ontbijt aan de deur

Geen zin om 's ochtends zelf naar de bakker te gaan? Groot gelijk! Tijdens het boeken kan je via de optie Extra's een ontbijt bestellen. Wil je na je boeking een ontbijt aanvragen? Dat kan via de Web Concierge waar je je boeking kan beheren.

Je hebt de keuze tussen een ontbijtpakket voor volwassenen en kinderen. De inhoud van elk pakket vind je terug in de Web Concierge. Jij bepaalt zelf wanneer je ontbijt wenst. Dit kan voor elke ochtend of één ochtend, voor het volledige gezelschap of slechts voor enkele personen. 

Het ontbijtpakket komen we 's ochtends ten laatste om 7u30 op de tafel in het vakantiehuis zetten. Zo kan jij bij het ontwaken meteen genieten van al dat lekkers!

Aan tafel!

Onze eetformules & restauranttips

Ons vakantiehuis beschikt over een ruime keuken die van alle gemakken is voorzien. Daar kan je lekker je eigen potje koken of genieten van één van onze eetformules. Van een uitgebreide tapasplank tot een barbecue met alles erop en eraan: wij regelen het met veel plezier voor jou!


Wil je uiteten? De omgeving telt heel wat leuke restaurants waar je gezellig kan tafelen. Wij geven je graag enkele tips!