3x wellness in Ieper

Wil je jouw verblijf bij Back2Front combineren met een bezoekje aan een wellness in Ieper? Dankzij onderstaande tips is je ontspanningsmomentje zo geboekt!

Stoom afblazen in het Turks stoombad, alle zorgen uit je lijf zweten in de sauna of heerlijk relaxen in de jacuzzi. Een bezoekje aan de wellness is goud waard! In de buurt van onze B&B en vakantiewoning zijn er tal van leuke adresjes waar ontspanning troef is. Ik maakte een selectie van 3x wellness in Ieper en Bikschote. Kijk je even mee?

De Waterweg

In Zillebeke, een deelgemeente van Ieper, baat Pascale Schutte wellness De Waterweg uit. In een oase van groen herbron je in de sauna, de hamman en de jacuzzi. De infra-roodstralen zijn een aanrader voor wie last heeft van een vermoeide, pijnlijke rug. Combineer je wellnessmomentje met een deugddoende massage.

Op de website van De Waterweg vind je alle informatie over de verschillende arrangementen, massages en prijzen. Reserveren doe je telefonisch of per mail.

Bellinni Beauty

Bellinni Beauty in Vlamertinge biedt naast een beautycenter een privé-wellness met hamman, brubbelbad, regendouches, infraroodhoek en relaxruimte met open haard. Leuk weetje: zaakvoerder Stefaan Decadt is eigenaar van wijngaard Zavelaar in Heuvelland. De 5 wijnen zijn te koop in de wellness. Eerst wellness en dan wijnen? Graag!

Op de website van Bellinni Beauty vind meer informatie over de wellnessarrangementen en prijzen. Reserveren doe je telefonisch of per mail.

Sauna Njoy

Tot slot stuur ik je naar Sauna Njoy in Bikschote. Van een sauna over een outdoor jacuzzi tot een Turks stoombad: hier vind je alle elementen om optimaal tot rust te komen. En dat kan gerust met een hapje en een drankje erbij.

Op de website van Sauna Njoy vind je meer informatie over de wellnessformules. Reserveren doe je via het contactformulier op de website of telefonisch.

Over de schrijver
Reactie plaatsen