Back2Front steunt lokaal G-sportproject in Dikkebus
09 maart 2022 

Back2Front steunt lokaal G-sportproject in Dikkebus

Met Back2Front maak ik er een punt van om jaarlijks een paar goede doelen te steunen. Naast onze maandelijkse donaties aan Pelicano, steunt onze bed & breakfast ook lokale initiatieven. Zo doen we op regelmatige basis een duit in het zakje voor het G-sportproject van kanoclub De Paddel uit Dikkebus.

De Paddel is een kanoclub met de prachtige Dikkebusvijver als uitvalsbasis. Je kan er terecht voor diverse watersporten: kano, kajak, sup en pedalo. Omdat iedereen het recht heeft om te sporten, heeft De Paddel ook een G-sporttak. De club zet zich dan ook met hart en ziel in voor minder mobiele sporters en recreanten.

Zo beschikt de club over speciale kano's die zijn voorzien van een stevige en ergonomische rugleuning. Elke kano biedt plaats aan een G-sporter en zijn of haar begeleider. Ook de G-kajak en de G-sup zijn gemaakt op maat van minder mobiele mensen.

Sponsor

Back2Front noemt zich met trots een sponsor van De Paddel. Eind 2021 organiseerde de club nog een crowdfunding. Met het ingezamelde geld investeert de club in aangepaste G-sportmaterialen waaronder nieuwe sit-on-top duokajaks. Wat deze club doet voor minder mobiele mensen is gewoon fantastisch! Ik koester dan ook een grote bewondering voor de blijvende inzet van de clubleden. Doe zo verder!

Wil je meer lezen over De Paddel of wil je zelf doneren? Neem dan een kijkje op de website.

Over de schrijver
Reactie plaatsen