Jouw business verblijf in het hart van de Westhoek

Vertrek je binnenkort op zakenreis naar Ieper? Dan verwelkomen we je graag in één van onze ruime kamers of vakantiewoning. Bij ons verblijf je op een steenworp van de grootste bedrijven in Ieper en ben je toch even ver weg van alle werkdrukte. Een betere werkomgeving kan je je niet wensen!

Onze troeven

Rustige werkomgeving

Wij verwelkomen je graag in het economische hart van Ieper! Onze B&B is gelegen aan de achterkant van het Industrieterrein Ieperleekanaal en is vlot te bereiken via de A19 (op- en afrit op 5 minuten rijden). In enkele minuten tijd sta je bij de grootste bedrijven in Ieper.

Ruime kamers

Eenmaal terug op je kamer kan je in alle rust verder werken. De kamers zijn ruim en beschikken over alle faciliteiten om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Natuurlijk geniet je van een snelle LAN- en wifiverbinding zodat je optimaal aan de slag kan met je werk. 

Verblijf op maat

Wij stellen alles in het werk om jouw zakenreis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Laat inchecken? Vroeg ontbijten? Eten wanneer je wil? Alles is mogelijk! Een verblijf op maat van jouw wensen, daar gaan we voor!  Daarom heb je ook de keuze tussen een kort- of langverblijf.

Korte zakenverblijven in de Bed & Breakfast

Reis je voor enkele dagen naar Ieper? Dan bieden we je graag een verblijf in onze Bed & Breakfast aan. In één van onze ruime kamers kom je na een meeting of werkdag volledig tot rust. 


Je kan kiezen voor een verblijf met of zonder ontbijt. Wat over is van het ontbijt stellen we graag voor je samen als lunchpakket. Daarnaast mag je op elk moment van de dag gebruikmaken van de gemeenschappelijke keuken. 


Interesse in een kortverblijf? Stuur ons een mailtje of contacteer ons via WhatsApp voor de beschikbaarheid en prijs van jouw verblijf op maat!

Verblijf met of zonder ontbijt

Vlotte check-in en check-out
Snelle LAN- en wifi-verbinding

Toegang tot gemeenschappelijke keuken

Lang verblijf in vakantiehuis

Verblijf je voor een langere periode in Ieper? Dan openen we graag de deuren van onze vakantiewoning. Zo geniet je tijdens jouw zakenreis van het comfort van een eigen 'thuis'.


Stuur ons een mailtje of contacteer ons via WhatsApp met jouw wensen. Op basis van jouw noden stellen we een prijs per maand voor.

Goed om te weten

Kosteloos annuleren bij rechtstreekse boeking

Moet je een dag eerder dan gepland vertrekken? Geen probleem! Als je rechtstreeks bij ons boekt, annuleren we die verloren dag kosteloos.

Geen 9-to-5 mentaliteit

Wij stellen ons flexibel op zodat jouw zakenreis efficiënt en zorgeloos kan verlopen. Laat ons weten wat jouw verwachtingen zijn en wij stellen een verblijf op maat van jouw wensen samen.

Persoonlijke service

Van de aanvraag van jouw verblijf tot de check-out: voor en tijdens jouw verblijf is er één persoon die alles tot in de puntjes regelt.

Gratis parking

Gedurende je verblijf kan je je auto gratis parkeren. Komt je zakenpartner langs voor een meeting? Geen probleem, gratis parkeerplaatsen zat!

Opties bij lang verblijf

Verblijf je minimum een maand in onze vakantiewoning? Dan voorzien we graag enkele extra's zoals wekelijks onderhoud en het gebruik van step(s) of fiet(s). Iets anders nodig tijdens jouw verblijf? Wij bekijken graag wat mogelijk is!

Eetmogelijkheden & restauranttips

Uiteten in Ieper of blijf je liever 'thuis' om wat te eten? Ontdek hier onze eetmogelijkheden en restauranttips!