Genieten van een landelijke omgeving en lekker eten!

Vakantie vieren gaat hand in hand met lekker eten. In de buurt vind je tal van gezellige adresjes zodat je zeker geen honger hoeft te lijden. Wil je liever op het domein zelf eten? Dat kan! Ontdek hier onze verschillende formules.

Onze eetformules

Tapas (€ 12,5 per persoon)

Ontdek onder het genot van goed gezelschap en een drankje de verschillende vleesjes en fingerfood op dit rijkelijk gevulde tapasbord.

Kaasplank (€ 21,75 per persoon)

Waan je als een god in Frankrijk en geniet van de lekkerste kazen en broodjes op deze kaasplank.

Teppanyaki (€ 25,35 per persoon)

Maak je eigen stukjes vlees en vis (in totaal 8 soorten) klaar, en maak je bord compleet met de bijhorende groentjes en krieltjes. Smullen maar!

Barbecue (€ 25,35 per persoon)

De barbecue met kolen staat klaar, aan jou om de 5 soorten vlees (rund, varken en gevogelte) op de rooster te leggen. Inclusief groentjes en krieltjes.

Côte à l'os (€ 32,50 per persoon)

Verwen je smaakpapillen met een heerlijke côte à l'os (700 gr) en werk je vleesgerecht af met kruidenboter, groentjes en krieltjes. Inclusief gebruik barbecue met kolen.

Reserveer nu jouw gewenste formule(s)

Wens je tijdens je verblijf gebruik te maken van één of meerdere formules? Voeg een week voor aankomst de gewenste formule(s) toe via de Web Concierge waar je alle formules kan terugvinden onder Extra's. Voor vragen omtrent de formules kan je ons steeds bereiken via mail of WhatsApp.


Last minute een formule bestellen (maximum tot één dag voor aankomst)? Wij bekijken samen wat er nog mogelijk is.

Onze honesty fridge

Fles wijn

75 cl

Lokale bieren

Wipers Times (75 cl), Pater Pitte (33 cl), pils (25 cl)

Frisdranken

Coca-Cola (25 cl), Limo Leroy (25 cl), Spa bruis (33 cl)

Onze restauranttips

Eetkaffee Steenstraete

Proef de (h)eerlijke keuken van Eetkaffee Steenstraete in Bikschote, op slechts 7 minuten rijden van onze B&B.

Restaurant De Steenen Haene

Geniet van de oogstrelende kookcreaties van Restaurant De Steenen Haene in Zillebeke, op een kwartiertje rijden van onze B&B.

Koklikoo

Vul je hongerige maag terwijl je geniet van de natuurpracht bij Koklikoo in Zonnebeke, op een tiental minuten rijden van onze B&B.

Uiteten in het centrum van Ieper

Trek naar het historische centrum van Ieper en verwen jezelf op een etentje in het trendy Dépot in de Menenstraat. Of trek naar de Grote Markt voor een hapje en een drankje bij Eetcafé Kosmos of ontdek de prachtige binnentuin van het pop-up restaurant Yperley.