Menu
Contacteer ons
B&B Back2Front   Stars
Moortelweg 4
8904 Boezinge
Gsm: +32 473 44 70 42
logeren@back2front.be
BTW BE 0829 719 489

B&B Back2Front - Boezinge

Over Ons

 

'In den beginne was er niets...'
Zoals Urbanus het zo geweldig dramatisch bracht in zijn sketch over de schepping van de wereld, zo was het ook toen wij in 2004 naar Boezinge verhuisden.

We waren onmiddellijk verkocht aan de streek, het uitzicht en de rust op onze eigen stek.
In eerste instantie was het de bedoeling om er een warme thuis te bouwen voor ons gezin. De droom van huisje-boompje-kindje (niet noodzakelijk in die volgorde) nam ons die eerste jaren volledig in beslag, maar de drive en goesting om er iets meer mee te gaan doen sluimerde er toch altijd tussendoor.

Door mijn fascinatie voor horeca, was het dan ook geen wonder dat ik koos voor hospitality, als gastvrouw van onze B&B.

Mijn man, Sandy, was direct mee enthousiast over het idee en offerde er zijn winterstal zelfs voor op. 'Volg je droom en doe het ineens goed!' 
Zijn eigen droom, koeien, schapen en talloze beestjes houden en verzorgen, kreeg een prominente plaats in het project: een Schotse Hooglander stier of een Racka schaap zien lopen tijdens het ontbijt, werd deel van de beleving.

In 2011 mochten we de eerste gasten ontvangen. Ik was op van de zenuwen!
En hoewel die spits er al lang is afgebeten, voel ik nog steeds enorm veel kriebels als ik nieuwe mensen mag verrassen of gekende zielen opnieuw in de watten kan leggen.
Gast-vrijheid is het allerbelangrijkste. Alles tot in de puntjes regelen, zonder overheersend aanwezig te zijn. Een babbeltje op zijn tijd, maar ook rust gunnen.

Samen met onze pubers, Justine en Emile, maken we van jouw verblijf graag een unieke ervaring.

Wil je graag meer weten en verder kennismaken, dan ben je 'altied welgekomne' in onze landelijke en typisch West-Vlaamse B&B.

Katja & Sandy