Menu
Contacteer ons
B&B Back2Front   Stars
Moortelweg 4
8904 Boezinge
Gsm: +32 473 44 70 42
logeren@back2front.be
BTW BE 0829 719 489

B&B Back2Front - Boezinge

Actief in onze mooie streek!

Fietsknooppunt Boezinge Met je haar in de wind en de zon op je wangen... Geen betere manier om de Westhoek te verkennen dan op de fiets! Met deze handige fietsrouteplanner beslis je zelf over de lengte en de omgeving van je ontdekkingstocht. Zin in een sportief weekend? Drie fietstochten in de buurt van de B&B zijn echte aanraders! Smeer je kuiten maar in voor de Ieperboog, de Vredesroute of de Gifgasroute. Of... stel zelf je route samen
Aan wie vooral het pauzeren tijdens het fietsen aangenaam vindt, raad ik graag de bierfietsroute aan. De route bestaat in een korte en lange versie en brengt je naar bier-hotspots in Poperinge, Vleteren en Ieper. Als je het fietsen liever helemaal achterwege laat, kan je je helemaal op het bier stortenBrouwerij Kazematten in Ieper laat je ontdekken én proeven. De regio telt trouwens genoeg brouwerijen om je een heel weekend zoet te houden!       Brouwerij De Kazematten
Merghelynck Ieper Na een lange renovatie opent op 1 april het Merghelynckmuseum in Ieper opnieuw de deuren. Dit statige 18e eeuwse herenhuis verwelkomt je graag in haar prachtig aangeklede salons waar de Franse meubelen weer trots staan te blinken. Wil je zoon graag lakei worden, of je dochter dienstmeid? Tijdens een rondleiding op hun maat ontdekken ook de kleinste bezoekers dit bijzondere huis met z'n vele kamers en buitengewone voorwerpen.
 

Na een volle dag verkennen, fietsen of wandelen, verwelkomen onze pasgeboren lammetjes je van harte. Als je graag relaxed de eindeloosheid van de Ieperboog wil bewonderen vanuit je ligstoel, boek dan onze 'Pesto' kamer op de 1ste verdieping. Dan kan je genieten vanop het privé terras met een panoramisch uitzicht op Flanders Fields en Ieper.

Wil je al even piepen? Bezoek dan zeker onze B&B Facebook pagina! Ik hou er van om foto's van onze beestjes en de omgeving te delen en ik hou je op de hoogte van activiteiten in de buurt.

Like onze pagina, dat vind ik echt geweldig!

 Lammetjes
   

Wie van een stevige wandeling houdt, zit goed ten zuiden van Ieper voor de 'vestingwandeling'. Volg de knooppunten en ontdek de Rijselpoort, het Poortwachtershuis, de Souterrain,...

Langs 7,6 km wisselen prachtige natuur en boeiende geschiedenis elkaar af.

Meer info en de route vind je hier.

Fietsen, vogels spotten en broekwandelen, zijn DE drie kernwoorden die op het natuurdomein en bezoekerscentrum de Blankaart van toepassing zijn.

Het natuurgebied strekt zich uit langs de rechteroever van de IJzer, tussen Oost-Vleteren en Diksmuide.

Wanneer in de Herfst het waterpeil in de broeken stijgt, kun je er nog steeds gaan wandelen op de verhoogde wandelpaden, het is net alsof je op een drijvend ponton loopt. Laarzen of stevige stapschoenen zijn wel aangeraden ;-)

Eventjes uitrusten in een vogelkijktoren of kijkhut en de prachtige vergezichten bewonderen, krijgt iedereen wel even stil.

Wie tussen 15/4 en 15/9 de Blankaart bezoekt kan het gebied zelfs verkennen vanop het moeras met de fluisterboot. Echt de moeite waard!