Menu
Contacteer ons
B&B Back2Front   Stars
Moortelweg 4
8904 Boezinge
Gsm: +32 473 44 70 42
logeren@back2front.be
BTW BE 0829 719 489

B&B Back2Front - Boezinge

Half Pension

Wat is aangenamer dan bij een heerlijk maal na te praten over een historisch bezoek aan het Ieperse front? Zonder daarom kilometersver om te rijden. Zonder daarom eindeloos te zoeken naar een geschikt restaurant. Zonder te moeten wachten op een tafeltje.

Aangezien we bij Back2Front onze gasten een zorgeloze ervaring willen bezorgen, hebben we samen met de heerlijke helden van Marktcafe Les Halles een (h)eerlijk menu uitgewerkt, waardoor het meteen ook mogelijk wordt om een Half Pension te boeken.

Op die manier is een zorgeloos verblijf aan onze regio dan ook meer dan ooit verzekerd!

 

De details van de Half Pension-formule van Back2Front:

Wat?

Marktcafe Les Halles schotelt je een heerlijk driegangenmenu voor in een historisch kader.

Waar?

Marktcafe Les Halles ligt op een boogscheut van het vakantiehuis van Back2Front. Dit bruisende restaurant bevindt zich recht tegenover de Grote Markt van Ieper. Parkeermogelijkheden zijn er ruimschoots aanwezig.

Hoeveel?

Voor de prijs van 29 euro per persoon per avond exclusief dranken. Deze prijs geldt enkel tijdens een verblijf in de B&B of het vakantiehuis van Back2Front.

Reserveren?

Bij voorkeur reserveren bij boeking of ten laatste tijdens het inchecken (onder voorbehoud van beschikbaarheid bij Marktcafé Les Halles).

Marktcafe Les Halles